top of page
Writer's pictureGrega Žigon

Sklenili smo strateško partnerstvo s priznanim podjetjem Menard RA cool solutions

Updated: Jun 22, 2023


Sklenili smo strateško partnerstvo s priznanim podjetjem Menard RA cool solutions
Predstavnika podjetij Adrem Solutions in Menard RA cool solutions


Z veseljem sporočamo, da smo v podjetju Adrem Solutions sklenili dolgoročno partnerstvo s priznanim podjetjem Menard RA cool solutions d.o.o.! Naše sodelovanje bo osredotočeno na razvoju pametnih rešitev za hladilno ogrevalne sisteme.


Menard RA cool solutions d.o.o. je priznano in visoko tehnološko podjetje v industriji hladilne in ogrevalne tehnike in prepričani smo, da bomo skupaj ustvarili izjemne rešitve, ki bodo izpolnjevale njihove specifične potrebe, ter visoke zahteve.


Ekipa Adrem Solutions bo združila svoje strokovno znanje in inovativnost, ter ustvarila visoko zmogljive in prilagodljive programske komponente. Zagotovili bomo, da bo naše strateško partnerstvo temeljilo na najvišjih standardih kakovosti.


Pri Adrem Solutions verjamemo in cenimo tesno sodelovanje in komunikacije med obema ekipama.


Iskreno se zahvaljujemo podjetju Menard RA cool solutions d.o.o., za izkazano zaupanje v naše storitve in ekipo. Prav tako bi se radi zahvalili našim zaposlenim in vsem vpletenim v projekt, saj so ključni za našo uspešnost in sposobnost izpolnjevanja visokih pričakovanj naših strank.


Z navdušenjem zremo v prihodnost in se veselimo začetka tega zanimivega projekta. Vabimo vas, da nas spremljate na naših socialnih omrežjih, kjer bomo redno objavljali posodobitve in dosežke našega sodelovanja.

Comentários


bottom of page