top of page

Potrebujete razvijalce?

Pomagamo vam lahko najti razvijalce za razvoj nove ideje ali že obstoječe aplikacije.

Za našo razvijalsko ekipo, ki se ponaša s širokim strokovnim znanjem ter bogato paleto izkušenj, ni nobena zahteva pretežka.

Izbirate lahko med dvema oblikama sodelovanja. Predstavite nam celoten projekt, mi pa vam izvedemo programerski del. Druga možnost pa je, da nam posredujete področja in potrebne izkušnje, mi pa vam omogočimo razvijalce, ki bodo iz oddaljene lokacije (remote) delali direktno pod vašim vodstvom.

Predstavite nam vaš projekt ali problem in skupaj bomo našli najboljšo možnost za realizacijo.

Razvoj aplikacij po meri

Najem razvijalcev

adrem-bg-light-03.webp

Predstavite nam vaš projekt in potrebe, mi pa vam uredimo celoten razvoj. Z vami smo od začetka do konca projekta, kadarkoli pa vam omogočamo vpogled v stanje razvoja. Agilen pristop nam omogoča, da smo hitrejši in prilagodlivejši od ostalih. Naša glavna prednost je, da smo sposobni v celoti razumeti vaše potrebe, saj lahko le na ta način pripravimo zares učinkovito rešitev.

Naši razvijalci vam lahko pomagamo na raznih področjih od WordPress in Shopify razvoja, 3D iger pa do industrijskih aplikacij po meri. Arhitektura naših programskih rešitev pa je vedno v koraku z najnovejšimi svetovnimi trendi:

 • .NET, Python, C++, Go, Node.js

 • React, Angular, Redux, PHP

 • Mobilne platforme

 • Java

 • XCode Swift

 • UNITY 3D

Razvoj aplikacij po meri

Kakšnega razvijalca potrebujete?

Frontend in backend sta dve glavni vrsti programerjev, ki delujeta v različnih delih procesa izdelave programske opreme. Pomembno je poudariti, da morajo pri razvoju kompleksnih aplikacij frontend in backend razvijalci dobro razumeti drug drugega. Medsebojno usklajeno delo je ključno za zagotavljanje, da aplikacija deluje gladko, tako na strani uporabnika kot tudi na strežniku.

 • Backend razvijalci so specializirani za gradnjo in vzdrževanje strežniškega dela programske opreme, ki deluje na strežniku in je odgovoren za obdelavo in shranjevanje podatkov.

 • Skrbijo za vzpostavitev in delovanje strežniških sistemov ter za razvoj aplikacijske logike, ki omogoča učinkovito delovanje aplikacij in storitev.

 • Backend razvijalci uporabljajo različne programske jezike in tehnologije, kot so Java, Python, Ruby, PHP, Node.js itd., odvisno od njihovih izkušenj in zahtev projekta.

 • Njihova naloga je zagotoviti, da aplikacija pravilno komunicira s strežnikom, izvaja zahtevane operacije in posreduje podatke na frontend.

Backend razvijalec

Frondend razvijalec

 • Frontend razvijalci so specializirani za ustvarjanje delov programskega vmesnika, ki so vidni uporabniku in s katerimi uporabniki delajo.

 • Skrbijo za oblikovanje in implementacijo uporabniškega vmesnika s pomočjo spletnih tehnologij, kot so HTML (Hypertext Markup Language), CSS (Cascading Style Sheets) in JavaScript.

 • Njihova naloga je, da prevedejo zasnovo oblikovalcev v funkcionalne in privlačne uporabniške izkušnje.

 • Delo frontend razvijalcev je osredotočeno na vizualno plat aplikacije, ki vključuje postavitev, barve, animacije in interaktivne elemente.

Prednosti najema

Online delo v primerjavi s tradicionalnim delom v prostorih podjetja:

 • Najem programerjev za online delo omogoča podjetjem prihranek stroškov, ki bi nastali pri zaposlitvi lastnih programerjev. Ne potrebujejo dodatnih pisarniških prostorov, opreme ali drugih administrativnih stroškov, ki so povezani z zaposlovanjem v fizičnih prostorih.

 • Spletno delo omogoča večjo prilagodljivost glede obsega dela in časovnega okvira. Podjetje lahko najame programerje za specifične projekte ali za določeno število ur na teden, kar omogoča boljšo prilagoditev nihanjem povpraševanja po razvojnih storitvah.

 • Spletno delo omogoča, da se delo izvaja od kjerkoli, kar pomeni, da so ekipe manj izpostavljene motnjam, ki bi lahko nastale zaradi nepredvidljivih dogodkov, kot so naravne nesreče, težave s prevozom na delo ali bolezni.

 • Številni programerji ugotavljajo, da so pri delu na daljavo bolj produktivni, saj imajo boljši nadzor nad svojim delovnim okoljem in lahko prilagajajo urnik glede na svoje najbolj produktivne ure.

 • Spletno delo spodbuja sodelovanje z različnimi kulturami in perspektivami, kar lahko privede do večje raznolikosti idej in inovacij v projektih.

 • Spletne platforme za sodelovanje omogočajo enostavno komunikacijo in sodelovanje med oddaljenimi ekipami. S tem se poveča učinkovitost dela in zagotavlja, da so vsi člani ekipe na isti strani glede ciljev projekta.

 • Pri spletnem delu je lažje in hitreje mobilizirati ekipe za nove projekte ali nujne naloge, saj ni potrebno fizično premeščanje zaposlenih ali iskanje novih kadrov na lokalnem trgu dela.

Najem kadra v primerjavi z redno zaposlenim:

 • Prihranek stroškov, povezanih z rednimi zaposlitvami, kot so plače, socialni prispevki, zdravstveno zavarovanje in dodatni stroški dela. Namesto stalnih mesečnih obveznosti, podjetje plača le za opravljeno delo ali projekte.

 • Prilagodljivost glede obsega dela in časovnega okvira. Lahko najamete programerje za krajši ali dolgoročni projekt, odvisno od vaših potreb.

 • Hiter dostop do izkušenih strokovnjakov, ki so že usposobljeni za določene tehnologije in razvojne jezike. S tem se znatno zmanjša čas za zaposlovanje in usposabljanje novih zaposlenih, kar omogoča hitrejšo implementacijo projektov.

 • Podjetja lahko najamejo programerje, ki so specializirani za določena področja razvoja programske opreme ali tehnologije. To zagotavlja, da bo projekt izveden z visoko strokovnostjo in natančnostjo.

 • Zaposlovanje novih sodelavcev predstavlja določeno tveganje, saj ni zagotovila, da bodo izpolnjevali pričakovanja in delovali v skladu z ekipnim okoljem. Najem programerjev omogoča poskusno sodelovanje pred dolgoročnim zavezovanjem, kar zmanjšuje tveganje za podjetje.

 • Med izvajanjem projekta se lahko obseg in zahtevnosti spremenijo. Najem programerjev omogoča prilagoditev ekipe glede na nove zahteve projekta, s čimer se ohrani agilnost in učinkovitost.

C++

C++ je zelo priljubljen jezik za razvoj aplikacij, ki zahtevajo visoko zmogljivost, učinkovitost in neposreden nadzor nad strojno opremo. Pogosto se uporablja za izdelavo aplikacij za vdelane sisteme, nadzorne sisteme in druge zaprte sisteme. 

Kotlin

Kotlin je relativno nov jezik, ki je razvil JetBrains in je uradno podprt s strani Googla za razvoj Android aplikacij. Postaja vse bolj priljubljen kot nadomestek za Javo zaradi svoje čitljivosti, krajšega kode in varnosti. 

C#

C# je jezik razvijalec Microsofta, ki se pogosto uporablja za razvoj aplikacij na platformi Windows. Uporablja se tudi za razvoj zaprtih sistemov, ki temeljijo na okolju .NET, kot so aplikacije za upravljanje in nadzor procesov v industriji. 

JavaScript

JavaScript je ključni jezik za spletni razvoj. Uporablja se za razvoj interaktivnih spletnih aplikacij, odzivnih vmesnikov, animacij, igric in drugih dinamičnih funkcionalnosti. 

Java

Java je platformno neodvisen jezik, ki se pogosto uporablja za razvoj aplikacij  v različnih okoljih. Uporablja se za razvoj vseh možnih aplikacij. 

Swift

Swift je jezik, ki ga je razvil Apple za razvoj aplikacij na iOS platformi (iPhone, iPad). Zaradi svoje enostavnosti in učinkovitosti je postopoma nadomeščal Objective-C kot glavni jezik za razvoj iOS aplikacij. 

Objective-C

Čeprav Swift postaja vse bolj priljubljen, je Objective-C še vedno pomemben jezik za razvijalce iOS aplikacij. Še posebej starejše aplikacije so bile napisane v tem jeziku. 

Python

Python se je uveljavil kot močan jezik za spletni razvoj z različnimi okviri, kot so Django in Flask. Uporablja se za razvoj spletnih aplikacij, spletnih strežnikov, kakor tudi v različnih zaprtih sistemih, vključno z analitičnimi orodji, avtomatizacijo in drugimi lokalno uporabnimi aplikacijami. 

JavaScript (ReactNative Ionic)

JavaScript je postal ključni jezik za razvoj prenosljivih in križno-platformnih mobilnih aplikacij. Z uporabo okvirov, kot sta React Native (za iOS in Android) in Ionic (za več platform), lahko razvijalci ustvarijo mobilne aplikacije s pomočjo enega samega jezikovnega okolja. 

Dart (Flutter framework)

Dart je jezik, ki ga je razvil Google, in se uporablja v kombinaciji s Flutter okvirom za razvoj križno-platformskih mobilnih aplikacij, ki delujejo na iOS-u, Androidu in tudi na spletnih platformah. 

Visual Basic

Visual Basic je jezik, ki ga je razvil Microsoft in je bil dolgo časa zelo priljubljen za razvoj aplikacij na platformi Windows. Kljub temu da je njegova priljubljenost upadla, se še vedno uporablja v nekaterih zaprtih sistemih. 

Rust

Rust je jezik, ki postaja vse bolj priljubljen zaradi svoje varnosti, zmogljivosti in nizke stopnje napak. Rust se ne uporablja samo za spletni razvoj, ampak postaja tudi vse bolj priljubljen za razvoj spletnih strežnikov, kjer se zahteva visoka varnost in zmogljivost. 

PHP

PHP je še vedno priljubljen za razvoj spletnih aplikacij, še posebej za ustvarjanje dinamičnih spletnih strani. Okviri, kot sta Laravel in Symfony, omogočajo enostavno razvojno okolje za PHP aplikacije. 

Ruby

Ruby je jezik, znan po svoji enostavnosti in čitljivosti kode. Najbolj znan je po okviru Ruby on Rails, ki olajša razvoj spletnih aplikacij. 

Go

Go (ali Golang) je hitro rastoči jezik, ki ga razvija Google. Uporablja se za razvoj zmogljivih in vzdržljivih spletnih aplikacij. 

TypeScript

TypeScript je nadgradnja JavaScripta, ki vključuje močnejšo tipizacijo. Priljubljen je med razvijalci, ki želijo večjo zanesljivost in orodja za vzdrževanje kode v spletnih aplikacijah. 

Programski jeziki

Programski jeziki so formalni jeziki, ki jih uporabljamo za pisanje računalniških programov. Programski jeziki so osnovna orodja za razvoj programske opreme in omogočajo programerjem, da zapišejo kode, ki računalniku povejo, kaj naj naredi.

Obstaja veliko programskih jezikov, vsak z različnimi značilnostmi, namenom in uporabo. Pripravili smo vam spisek nekaterih najpogosteje uporabljenih.

Postopek najema programerja

Najem naših programerjev je dokaj enostaven in hiter postopek. Najpomembneje je, da od vas izvemo čimveč o projektu na katerem naj bi programerji delali, saj vam le tako lahko zagotovimo najbolj optimalen izbor programerjev.

2. Uvodni sestanek

Dogovorimo se za kratek uvodni sestanek, lahko po telefonu ali pa prek video klica.

1. Kontaktirajte nas

Kjerkoli na naši spletni strani kliknite gumb Kontaktiraj nas in stopili bomo v kontakt z vami.

3. Podrobnosti o vaših zahtevah

Po uvodnem sestanku vam pošljemo povezavo na spletno stran, kjer je potrebno izpolniti vprašalnik, prek katerega izvemo več podrobnosti o vaših željah oz. zahtevah.

5. Testiranje programerjev

Po opravljenem izboru kandidatov sledi video konferenca, prek katere lahko preverite ustreznost ponujenih kandidatov.

4. Izbor primernih programerjev

Na podlagi izpolnjenega vprašalnika in vseh pridobljenih informacij pripravimo spisek najprimernejših kandidatov za delo na vašem projektu.

6. Podrobnosti sodelovanja

Po opravljenem testiranju sledijo končna usklajevanja glede sodelovanja in določitev termina za pričetek dela.

Imate obstoječo programsko rešitev, ki bi jo radi nadgradili, vaši programerji so prezasedeni, zaposlovanje novega kadra pa je predrago? Ponujamo vam najem razvijalcev, ki bodo iz oddaljene lokacije (remote) delali direktno pod vašim vodstvom in pod vašimi pogoji.

Na voljo so programerji z znanji iz sledečih tehnologij:

Frontend:

 • React/Angular

 • JavaScript

 • Vue.js

 • CSS

​​

Backend:

 • Java

 • PHP

 • Golang

 • C#

 • Node.js

 • Devops

 • Blockchain

 

Na voljo so tudi tudi programerji iz področja razvoja iger, ki uporabljajo tehnologijo Unity:

 • AI razvoj

 • Audio programiranje

 • Posebni 3D efekti

 • Hardware/driver programiranje

 • Network programiranje

 • R&D tehnologije

 

Kontaktirajte nas in pregledali bomo možnosti sodelovanja.

Najem razvijalcev

bottom of page