top of page

Naše inovativne rešitve

Povečajte produktivnost, zmanjšajte stroške in spodbudite rast podjetja s prilagojenimi programskimi rešitvami, zasnovanimi za vašo panogo.

adrem-bg-light-07.webp

Shematski prikaz rešitve

Možnost prilagajanja in integracije z našim modularnim sistemom za industrijsko avtomatizacijo

Modul po meri

Specialni programski moduli napisan po specifiki naročnika z možnostjo obdelave zajetih podatkov.

Upravljanje

Nadzor nad stanjem stroja in nadzor kakovosti dela stroja.

Pregled

Pregled nad delovanjem in upravljanje stroja na daljavo. Možnost prikaza zgodovine stroja.

Zajem podatkov

Zajem ključnih parametrov procesa z možnostjo zbiranja in arhiviranja zgodovine podatkov.

Z uporabo koncepta Industrija 4.0 je Toyota dosegla zmanjšanje odpadkov proizvodnje za 10% in izboljšanje produktivnosti za 15%.

ZANIMIVO DEJSTVO:

Z implementacijo sistema Internet stvari je General Electric zmanjšal stroške vzdrževanja naprav za 10% in izboljšal razpoložljivost naprav za 15%.

ZANIMIVO DEJSTVO:

Modularna in popolnoma prilagodljiva rešitev omogoča podjetjem mnoge prednosti:

 1. Rešitve po meri: Modularna zasnova omogoča podjetjem izbiro in integracijo določenih komponent, ki se skladajo z njihovimi edinstvenimi zahtevami. Ta stopnja prilagajanja zagotavlja, da avtomatizacijska rešitev ustreza specifičnim potrebam panoge in operativnim izzivom, kar vodi do maksimalne učinkovitosti in produktivnosti.

 2. Razširljivost in prilagodljivost: Modularni sistem je mogoče enostavno razširiti ali spremeniti, da se prilagodi rasti podjetja, spremembam v povpraševanju ali uvedbi novih tehnologij. Ta prožnost zagotavlja, da lahko organizacije brez težav povečajo svoje operacije in ostanejo agilne v luči spreminjajočih se trendov v panogi in tržnih razmerah.

 3. Enostavna integracija: Modularne rešitve so zasnovane tako, da se gladko integrirajo z obstoječimi sistemi in infrastrukturo, kar zmanjšuje motnje in zagotavlja nemoten prehod med izvajanjem. Ta združljivost pomaga podjetjem varovati njihove obstoječe naložbe in zmanjšuje čas in napor, potreben za nadgradnjo sistema.

 4. Stroškovno učinkovita implementacija: Z možnostjo, da podjetja izberejo in implementirajo le module, ki jih potrebujejo, lahko modularne avtomatizacijske rešitve pomagajo zmanjšati začetne stroške naložb. Podjetja lahko začnejo z manjšim sistemom in se širijo po potrebi, kar predstavlja stroškovno učinkovito možnost za podjetja vseh velikosti.

 5. Povečana prožnost in nadzor: Popolnoma prilagodljiva rešitev podjetjem omogoča natančno prilagajanje avtomatizacijskih sistemov specifičnim operativnim ciljem in ciljem. Ta nadzor omogoča organizacijam bolj učinkovito optimizacijo svojih procesov, kar se odraža v izboljšani učinkovitosti in uspešnosti.

 6. Tehnologija, pripravljena na prihodnost: Modularni in prilagodljivi avtomatizacijski sistemi zagotavljajo, da lahko podjetja ostanejo na tekočem z najnovejšimi tehnološkimi dosežki. Ko se pojavijo nove inovacije, lahko organizacije enostavno vključijo nove module ali nadgradijo obstoječe komponente, ohranjajoč konkurenčno prednost v panogi.

Modularnost

Modularna in popolnoma prilagodljiva rešitev omogoča podjetjem mnoge prednosti

S pomočjo naprednih analitičnih rešitev je Coca-Cola zmanjšala stroške dobavne verige za 20% in zmanjšala povprečne zaloge izdelkov za 15%.

ZANIMIVO DEJSTVO:

Izjemno prilagodljiva rešitev za optimizacijo delovnih procesov, je idealna izbira za podjetja, ki si prizadevajo izboljšati delovne procese v različnih sektorjih. Nekaj glavnih prednosti je:

 1. Investicija, pripravljena na prihodnost: Rešitev, ki je izjemno prilagodljiva in združljiva z različnimi panogami, se lahko enostavno prilagodi rasti podjetja, širitvi na nove trge ali spremembam v trendih panoge. Ta prilagodljivost zagotavlja investicijo, pripravljeno na prihodnost, ki se lahko razvija z vašo organizacijo.

 2. Enostavna implementacija in integracija: Prilagodljive rešitve pogosto vključujejo modularno zasnovo in vnaprej izdelane konfiguracije, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi in integrirati z obstoječimi sistemi. To poenostavlja proces implementacije, zmanjšuje motnje in omogoča gladko prehod.

 3. Prečni vpogledi v industrijo: Rešitev, primerna za vse panoge, lahko zagotavlja dragocene vpoglede in najboljše prakse iz različnih sektorjev, kar spodbuja inovacije, neprekinjeno izboljševanje in konkurenčno prednost za vaše podjetje.

 4. Povečano sodelovanje in primerjalna analiza: Rešitev, ki je prilagodljiva in primerna za različne panoge, omogoča sodelovanje in primerjalno analizo med panogami, kar podjetjem omogoča učenje drug od drugega, prepoznavanje najboljših praks in uporabo inovativnih idej v različnih sektorjih, kar spodbuja rast in uspeh.

 5. Povečana inovativnost in tehnološki napredek: Prilagodljive rešitve, ki ustrezajo več panogam, pogosto vključujejo najnovejšo tehnologijo in funkcije za reševanje različnih izzivov in zahtev. Ta poudarek na inovacijah lahko pomaga podjetjem ostati pred konkurenco in se prilagajati spreminjajočim se tržnim trendom.

 6. Poenostavljeno upravljanje dobaviteljev: Delo z enim ponudnikom, ki ponuja izjemno prilagodljivo rešitev, primerno za vse panoge, lahko poenostavi upravljanje dobaviteljev, saj lahko podjetja združijo svoje potrebe po avtomatizaciji pod eno streho. To lahko privede do izboljšane komunikacije, poenostavljene podpore in lažjega posodabljanja in vzdrževanja sistema.

Izjemno prilagodljiva rešitev za optimizacijo delovnih procesov, je idealna izbira za podjetja, ki si prizadevajo izboljšati delovne procese v različnih sektorjih.

Prilagodljivost

Uporaba digitalne dvojčice je Siemensu omogočila zmanjšanje stroškov vzdrževanja sistemov za 25% in povečanje energetske učinkovitosti za 20%.

ZANIMIVO DEJSTVO:

Zmanjšanje porabe energije ponuja pomembne prednosti pri prizadevanju za operativno odličnost in trajnostno rast. Nekatere glavne koristi vključujejo:

 1. Prihranek stroškov: Zmanjšana poraba energije neposredno vpliva na operativne stroške organizacije. Povečana zmogljivost procesov pa omogoča večjo proizvodnjo z enakimi ali manjšimi viri, kar dodatno prispeva k prihranku stroškov.

 2. Okoljska trajnost: Zmanjšanje porabe energije pomaga podjetjem zmanjšati svoj ogljični odtis in prispevati k bolj trajnostni prihodnosti. Ta zaveza k okoljski odgovornosti lahko izboljša ugled blagovne znamke in pritegne stranke, ki cenijo okolju prijazne prakse.

 3. Konkurenčna prednost: Podjetja, ki dajejo prednost energetski učinkovitosti in optimizaciji procesov, lahko prekašajo konkurente z zmanjšanjem stroškov, povečanjem produktivnosti in dokazovanjem zavezanosti trajnosti. Ta konkurenčna prednost lahko vodi do povečanja tržnega deleža, zvestobe strank in dolgoročnega poslovnega uspeha.

 4. Izboljšana razporeditev virov: Z optimizacijo porabe energije in povečanjem zmogljivosti procesov lahko organizacije bolje izkoristijo svoje vire, vključno z delovno silo, opremo in surovinami. Ta izboljšana razporeditev virov lahko privede do zmanjšanja odpadkov, poenostavljenih operacij in splošne stroškovne učinkovitosti.

 5. Skladnost z zakonodajo: Mnoge panoge se soočajo s strogimi predpisi glede porabe energije in emisij. Z dajanjem prednosti energetski učinkovitosti se lahko podjetja zagotovijo skladnost s temi predpisi in se izognejo morebitnim kaznim ali sankcijam.

 6. Privabljanje naložb in partnerstev: Podjetja, ki dajejo prednost energetski učinkovitosti in optimizaciji procesov, so pogosto videna kot bolj odgovorna in inovativna s strani vlagateljev in morebitnih partnerjev. To pozitivno zaznavanje lahko privede do povečanih naložbenih priložnosti in strateških partnerstev, kar še dodatno spodbuja rast in uspeh poslovanja.

Zmanjšanje porabe energije ponuja pomembne prednosti pri prizadevanju za operativno odličnost in trajnostno rast.

Poraba energije

adrem-bg-light-09.webp

Naše glavne prednosti so

Prilagodljivost

Strankam ponujamo programske rešitve, ki je prilagodljiva in se lahko prilagaja njihovim specifičnim potrebam. Trudimo se, da je rešitev vedno prilagojena njihovim delovnim procesom, poslovnim zahtevam in industrijskim standardom.

Book Now

Celovite rešitve

Strankam želimo zagotovi celovite rešitve, ki pokrivajo več vidikov digitalizacije in optimizacije delovnih procesov. To lahko vključuje zajem in analizo podatkov, avtomatizacijo, sledljivost, upravljanje proizvodnje, nadzor kakovosti, uporabo umetne inteligence in drugo.

Book Now

Uporabniška izkušnja

Ena izmed naših ključnih prednosti je enostavnost uporabe naših programskih rešitev. Stranke lahko ponudimo intuitivno in prijazno uporabniško izkušnjo, ki omogoča enostavno uvedbo, uporabo in interakcijo z rešitvijo.

Book Now

Integracija in povezljivost

Strankam nudimo rešitve, ki se lahko integrirajo s sistemom, ki ga že uporabljajo, ter omogočajo povezavo z drugimi pomembnimi aplikacijami ali napravami. Povezljivost s strojno opremo, senzorji, pametnimi napravami ali drugimi sistemi je ključna za avtomatizacijo in optimizacijo procesov.

Book Now

Strokovna podpora in vzdrževanje

Stremimo k vzpostavitvi dolgoročnega partnerstva s stranko. S tesnim sodelovanjem, stalno podporo in vzdrževanjem gradimo zaupanje, ter pomagamo stranki pri doseganju njenih dolgoročnih ciljev.

Book Now

Optimizacija delovnih procesov v industriji prinaša številne prednosti:

 1. Izboljšana produktivnost: Z racionalizacijo procesov in odpravljanjem ozkih grl lahko podjetja hitrejše in učinkovitejše opravljajo svoje naloge, kar vodi do večje produktivnosti in boljših rezultatov.

 2. Zagotavljanje kakovosti: Tehnologija avtomatizacije izboljšuje natančnost in točnost, kar vodi do manj napak in bolj doslednega ponavljanja proizvodnega cikla. To se kaže v izdelkih višje kakovosti, kar lahko poveča zadovoljstvo strank in krepi ugled blagovne znamke.

 3. Učinkovitejše odločanje: Naše rešitve zagotavljajo podatke in analitiko v realnem času, kar omogoča poslovnim vodjem sprejemanje bolj premišljenih odločitev na podlagi natančnih in ažurnih informacij. Optimizirane delovne procese je enostavneje prilagoditi novim tehnologijam ali spreminjajočim se poslovnim zahtevam.

 4. Večja vrednost zaposlenih: Z avtomatizacijo ponavljajočih se, vsakdanjih nalog se zaposleni lahko osredotočijo na bolj vredne, ustvarjalne in strateške dejavnosti. To lahko vodi do večjega zadovoljstva z delom, izboljšanega razvoja spretnosti in večje zavzetosti zaposlenih.

 5. Konkurenčna prednost: Podjetja, ki uvedejo optimizacijo in rešitve za industrijsko avtomatizacijo, lahko ostanejo pred konkurenco z neprestanim izboljševanjem učinkovitosti, produktivnosti in kakovosti. Ta konkurenčna prednost lahko privede do večjega tržnega deleža, zvestobe strank in dolgoročnega poslovnega uspeha.

Optimizacija delovnih procesov v industriji prinaša številne prednosti

Optimizacija

bottom of page