top of page

Ciljno usmerjene trženjske aktivnosti

Trženje (Prodaja & Marketing)

  • Priprava in SEO optimizacija marketinško prodajnih strategij: glede na strokovno analizo SEO optimizacije pripravimo strategijo in jo skupaj z vami oziroma vašimi programerji uresničimo ter dosežemo želene rezultate.

  • Priprava promocijskih kampanj: Cijli in vrednote podjetja so vodilo pri pripravi in realizaciji promocijske kampanije projekta. 

  • Upravljanje družabnih omrežij (Facebook, Instagram, LinkedIn, Tweeter): Za vaše podjetje nudimo upravljanje profila in oglasnih kampanij preko raznih družbenih kanalov s ciljem čim večjega organskega dosega potencialnih kupcev. 

  • Izdelava uspešnih prodajnih tokov (funnels): izbira in priprava primernih kanalov oglaševanja, glede na potrebe podjetja in pomoč pri pripravi profesionalnih vsebin.

  • E-marketing z avtomatizacijo: E-poštni marketing z avtomatizacijo omogoča, v povezavi z integriranim CRM, masovno pošiljanje kampanij in spletnih novic, ter tako pripomore k vzpostaviti dobrega dolgoročnega odnosa z vašimi strankami.

  • Rešitve klicnega centra (Inbound, Outbound, telefonska podpora): Storitve klicnega centra izvajamo tako v Sloveniji, kot tudi v drugih državah. Opravljamo tako imenovani Inbound call (klic stranke v naš telefonski center vezano na podlagi povpraševanja), Outbound call (ga opravi naš telefonski center in gre za v naprej določene potencialne stranke) in telefonsko podporo strankam (gre za bodisi tehnično podporo ali kakršnokoli drugo podporo). Ponujamo tudi možnost individualnih dogovorov o sodelovanju vezano na potrebe naročnika. 

  • Organizacija dogodkov: Glede na dogovor z naročnikom organiziramo promocijske dogodke ob lansiranju produkta ali storitve, druge zabave v podjetju in tembuildinge.

bottom of page